YouTube видалив відео СБУ про діяльність спецслужб Росії в Україні

YouTube видалив відео СБУ про діяльність спецслужб Росії в Україні

Укрінформ
Відеохостинг YouTube видалив на сторінці СБУ відео про активізацію спецслужб РФ для дестабілізації ситуації в Україні, що було зроблено після скарг на відео, очевидно, за вказівкою російських спецслужб.

Про це повідомляється на сторінці СБУ в Facebook.

"Служба отримала повідомлення від адміністрації YouTube про винесення попередження та видалення зі сторінки відео "СБУ фіксує активізацію спецслужб РФ для дестабілізації ситуації в країні», яке було продемонстроване на офіційному брифінгу керівництва СБУ. Підставою для такого рішення стали "відмітки" відео інтернет-користувачами як неприпустимого. Адміністрація YouTube підтримала цю позицію", - йдеться у повідомленні.

Наразі фахівці спецслужби, використовуючи запропонований YouTube інструментарій, з’ясовують причини прийняття такого рішення.

Читайте також: ФСБ на День Небесної Сотні готувала фейкові мітинги в Маріуполі й Донецьку

"Разом з тим ми переконані, що надсилання скарг на відео з черговими доказами підривної діяльності спецслужб РФ проти України могло бути здійснено лише за їхньою прямою вказівкою", - наголосили в СБУ.

Служба також звернула увагу, що серед кількох відео, розміщених за підсумками брифінгу, для видалення було обрано лише те, де залучений до здійснення провокацій громадянин РФ демонструє свої документи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-