З України видворили російського кримінального авторитета Хасана

З України видворили російського кримінального авторитета Хасана

Відео
Укрінформ
У місті Вишгород Київської області поліція затримала російського кримінального авторитета Заура Домбаєва на прізвисько "Хасан".

Про це повідомляє МВС України.

Іноземця затримали у рамках проведення загальнодержавних профілактичних заходів "Мігрант". Зазначається, що 56-річний громадянин Російської Федерації проживав в Україні без жодних дозвільних документів. Міграційні органи ухвалили рішення примусово видворити нелегала із забороною в'їзду на територію України упродовж трьох років. Чоловіка депортовано в Росію 23 лютого потягом "Київ-Москва".

За інформацією поліції, "Хасан" є членом незаконних збройних формувань і впливав на дестабілізацію та погіршення криміногенної обстановки.

Правоохоронці заявляють, що Домбаєв встановлював контроль за протиправною діяльністю організованих злочинних угрупувань, які вчиняють тяжкі та особливо тяжкі (резонансні) злочини та брав безпосередню участь у їх скоєнні.

 

Крім того, іноземець "розвивав злочинні традиції, ідеї, погляди з метою залучення до злочинної діяльності молоді. Також матеріально підтримував засуджених, звільнених з місць позбавлення волі та впливав на них", йдеться в повідомленні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-