Синоптики на суботу обіцяють невеликий сніг, вдень до 6° тепла

Синоптики на суботу обіцяють невеликий сніг, вдень до 6° тепла

Укрінформ
В Україні у суботу, 17 лютого, місцями очікується невеликий сніг, на дорогах подекуди ожеледиця, вдень до 6° тепла.

Про це повідомляє Український гідрометцентр на своїй сторінці у Facebook.

“17 лютого в Україні невеликий сніг, лише у південних областях, вдень у західній половині країни без опадів. Вітер переважно західний, 3-8 м/с. На дорогах подекуди ожеледиця. У центральних, південних та східних областях тумани. Температура вночі 2-7° морозу, вдень близько 0°; у південній частині та на Закарпатті вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла", - йдеться у повідомленні.

Найближчої ночі та вранці у Києві пройде невеликий сніг, вдень без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Температура вночі 3-5° морозу, вдень близько 0°.

У Львові 17 лютого вночі очікується невеликий сніг, вдень без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° тепла.

Завтра в Одесі опадів не прогнозуємо. Вночі та вранці туман. Температура вночі близько 0-2°, вдень 2-4° тепла.

Протягом доби в Дніпрі невеликий сніг, видимість погіршуватиме туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Температура вночі та вдень близько 0°.

Читайте також: В Україні знову йде похолодання

Найближчої доби у Харкові невеликий сніг. Туман. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°.

17 лютого у Карпатах вночі невеликий сніг, вдень без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 5-10° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-