Полторак: від санітарних

Полторак: від санітарних "Богданів" не відмовляємося, будемо усувати недоліки

Укрінформ
Усунення недоліків санітарних автомобілів "Богдан 2251" розпочнеться наступного тижня.

Про це заявив міністр оборони Степан Полторак під час робочої поїздки у Бахмут Донецької областьа, повідомляє телеканала "112 Україна".

"Ніхто не відмовлявся від закупівлі "Богданів", ми провели кілька "круглих столів", де були вказані недоліки по цих машинах. Сьогодні всі ті технічні умови і недоліки, які були визначені, передані на завод. Буквально наступного тижня група волонтерів і спеціалістів із Міноборони та Генштабу буде на заводі. У їхній присутності будуть усуватися недоліки", - наголосив міністр.

Читайте також: Міноборони використало 99,9% коштів з бюджету на 2017 рік

Раніше повідомлялося, що після поставки 50 санітарних автомобілів "Богдан-2251" та їх експлуатації в зоні бойових дій у частини машин (17%) були виявлені технічні несправності.

Як заявили у корпорації "Богдан Моторс", що виробляє ці автомобілі, за результатами аналізу несправностей визначено, що основними їх причинами стали вихід із ладу паливної системи у зв'язку з використанням неякісного палива, а також порушення умов експлуатації або регламенту сервісного обслуговування.

Санітарний автомобіль "Богдан 2251" має замінити в українській армії морально та технічно застарілі УАЗ-3962 російського виробництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-