Директора

Директора "Еліта-центру" затримали під час чергової оборудки

Укрінформ
Правоохоронці викрили протиправну діяльність директорів двох будівельних компаній, які свого часу організували фінансову піраміду із продажу нерухомості «Еліта-центр».

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

"Директор ТОВ «Еліта-центр», діючи у змові з керівником ТОВ "Будівельно-інвестиційна компанія "ПСП ЛТД», вимагали 50 тис. доларів від власника квартири у новобудові «Еліта-центр» за припинення майнового спору щодо визнання права власності на це житло", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що директори за винагороду пропонували допомогу у вирішенні питання щодо невідкриття проти власника квартири цивільних справ та відкликання наявних позовів щодо права власності на це житло, яке вони самі ж реалізували кільком покупцям.

Читайте також: Чи отримають свої квартири вкладники "Еліта-Центр" у 2017 році?

Директора ТОВ «Еліта-центр» затримали за місцем проживання, а його спільника - під будівлею Оболонського райсуду відразу після одержання грошей.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368-3 КК України. Готується клопотання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-