Шлюбна лихоманка в Україні: на Валентинів день одружилися майже 2400 пар

Шлюбна лихоманка в Україні: на Валентинів день одружилися майже 2400 пар

Укрінформ
В Україні в День святого Валентина, 14 лютого, одружилися 2393 пари. Рекордсменом серед міст стала столиця, де шлюб зареєстрували 216 пар.

Про це повідомила заступник Міністра юстиції з питань державної реєстрації Олена Сукманова, інформують у прес-службі Мін'юсту. 

«Вчора, 14 лютого, в Україні стало на 2393 подружжя більше. Рекордсменом за кількістю шлюбів стала столиця - у Києві одружилося 216 пар. Далі - Дніпропетровська область, де одружилося 197 пар, та Львівська область, де шлюб взяли 152 пари. Найменше пар одружилося в Луганській області - всього 24», - зазначила Сукманова.

Вона додала, що серед маже 2400 пар, послугою Мін'юсту «Шлюб за добу» скористалися  349 пар.

Загалом Валентинів день, як зазначила Сукманова,  є досить популярним для проведення весілля.

 «Так, одна пара з Києва, щоб одружитися у день Святого Валентина, подала документи ще 21 червня 2017 року», - сказала заступник міністра юстиції.

Вона нагадала, що для більшої зручності для молодят Мін'юст на вчорашнє свято запровадив акцію «Кохання поза часом»: 58 відділів ДРАЦСу по всій Україні працювали з 8 ранку і до півночі. 

Читайте також: У Львові "забилося" крижане "Серце закоханих"

«Перший шлюб 14 лютого було зареєстровано о 8:13 ранку в Запорізькій області, а останній - о 23:55 на Черкащині», - повідомила Сукманова.

Заступник міністра також подякувала всім працівникам ДРАЦСів по всій Україні за роботу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-