Україна наблизилась до безвізового режиму з Південною Кореєю - Аваков

Україна наблизилась до безвізового режиму з Південною Кореєю - Аваков

Відео
Укрінформ
Україна наблизилася до завершення переговорів щодо взаємного визнання документів і безвізового режиму з Південною Кореєю.

Про це міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков поінформував на своїй сторінці у Facebook.

"Чи потрібен нам безвіз з 11-ю економікою світу? Запитання риторичне! Дуже радий, що нам вдалося впритул наблизитися до угоди з цього питання", – написав він.

Читайте також: Безвізом скористались вже 419 тисяч українців

Міністр наголосив, що під час короткого візиту до Сеула делегації МВС вдалося обговорити низку ключових питань співпраці.

"На зустрічі з міністром МВС, генеральним комісаром поліції, головою Ради при президентові - ми виконали свою роботу для завершення переговорів щодо пакету взаємного визнання особистих документів громадян, водійських прав і безвізового режиму для громадян України!" –зазначив він.

Читайте також: Україна і Південна Корея планують взаємне визнання водійських посвідчень

Аваков відзначив "високу мотивацію і зацікавленість корейської сторони у співпраці з Україною", зокрема в промислово-технічній сфері, космічних програмах, інфраструктурних і сільськогосподарських проектах.

Раніше Україна підписала безвіз із острівною державою Антигуа і Барбуда. Крім того, МЗС розраховує на безвіз із Мексикою та Таїландом. Тривають переговори з державами Перської затоки –  Бахрейном, Катаром, Кувейтом, Оманом і Саудівською Аравією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-