Балакучий агент: службова перевірка НАБУ порушень не знайшла

Балакучий агент: службова перевірка НАБУ порушень не знайшла

Укрінформ
Службова перевірка НАБУ відносно колишнього позаштатного агента Євгена Шевченка порушень не виявила.

Про це повідомив 14 лютого керівник САП Назар Холодницький, відповідаючи на запитання чи є вже результати цієї перевірки, передає кореспондент Укрінформу.

"Є. Там, наскільки я знаю, порушень не виявлено", - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, раніше керівник САП Назар Холодницький заявляв, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура може забрати всі справи з НАБУ, якщо там і далі буде порушуватися таємниця слідства.

Раніше повідомлялося, що НАБУ розпочало перевірку відносно колишнього позаштатного агента Шевченка, який в інтерв'ю 17 листопада одному з інтернет-видань розповів подробиці своєї роботи та деталі розслідування деяких кримінальних справ НАБУ.

17 січня одне з українських інтернет-видань опублікувало інтерв'ю позаштатного агента НАБУ Євгена Шевченка, який допоміг викрити одесита Вадима Альперіна.

Читайте також: САП може забрати справи у НАБУ після інтерв'ю розсекреченого агента - Холодницький

24 листопада 2017 року детективи НАБУ спільно із працівниками ГПУ заявили про викриття особи, яка пропонувала керівнику одного з підрозділів НАБУ неправомірну вигоду в розмірі 800 тисяч доларів США за припинення розслідування детективами бюро кримінального провадження, у якому накладено арешт на близько 450 мільйонів гривень.

Згодом генеральний прокурор Юрій Луценко у Facebook назвав прізвище підозрюваного - це відомий одеський бізнесмен Вадим Альперін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-