Заступника Труханова теж затримали у

Заступника Труханова теж затримали у "Борисполі" - ЗМІ

Укрінформ
В аеропорту "Бориспіль" затримали заступника мера Одеси Павла Вугельмана, який прилетів із Ізраїлю.

Про це журналіст Наталка Седлецька повідомила у Facebook.

"В аеропорту "Бориспіль" затримали заступника мера Одеси Павла Вугельмана. Він прилетів з Ізраїлю (рейс із Тель-Авіва)", - написала вона.

За словами журналістки, прикордонники затримали Вугельмана, щоб передати співробітникам Національного антикорупційного бюро для офіційного вручення підозри.

Як повідомляв Укрінформ, міського голову Одеси Геннадія Труханова затримали  зранку 14 лютого в аеропорту "Бориспіль" після повернення в Україну з Варшави.

Представники НАБУ особисто вручили йому підозру.

Нагадаємо, що 13 лютого детективи Національного антикорупційного бюро заочно повідомили про підозру міському голові Одеси Геннадію Труханову та трьом посадовцям Одеської міськради.

Читайте також: Представники НАБУ особисто вручили Труханову підозру в аеропорту

За версією НАБУ, усі ці особи причетні до схеми із завдання збитків місцевому бюджету Одеси - у вересні 2016 року Одеська міськрада придбала будівлю, яка раніше входила до цілісного майнового комплексу заводу "Краян", за 185 мільйонів гривень у приватної структури, яка на початку 2016 року сама придбала цей комплекс на аукціоні, організованим ліквідатором держпідприємства, за 11,5 мільйона гривень.

Фото: omr.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-