Конкурс у ДБР: у комісії пропонують включити активістів 4-х організацій

Конкурс у ДБР: у комісії пропонують включити активістів 4-х організацій

Укрінформ
До складу конкурсних комісій Державного бюро розслідувань запропоновано включити представників чотирьох громадських об’єднань.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі відомства.

Зокрема, Комітет з відбору представників громадських об’єднань запропонував директору бюро включити до складу конкурсних комісій представника «Асоціації українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів» Олександра Лємєнова, представника «Громадського люстраційного комітету» Петра Варишка, члена «Центру правового аналізу та дослідження політичних ризиків» Максима Болдіна і представника «Центру політико-правових реформ» Тараса Бойка.

Ці кандидатури членами комітету булі підтримані одностайно. Результати встановлювались шляхом рейтингового голосування у два тури, зазначають у відомстві.

Читайте також: Труба просить Раду розширити повноваження Держбюро розслідувань

Загалом до ДБР надіслали свої документи 20 громадських організацій. Розглянувши їх, комітет встановив, що 6 організацій або не відповідають зазначеним вимогам, або надали неповний пакет документів щодо кандидатів.

У ДБР нагадали, що згідно з «Порядку проведення конкурсу для призначення на посади у Державному бюро розслідувань» до складу конкурсних комісій ДБР можуть входити представники громадських об’єднань та/або Ради громадського контролю. Персональний склад конкурсних комісій затверджує директор ДБР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-