Прокурор сказав, у чому підозрюють Шепелева

Прокурор сказав, у чому підозрюють Шепелева

Укрінформ
Екс-депутат Олександр Шепелев підозрюється в скоєнні кількох злочинів, серед яких розкрадання держмайна, співпраця з ФСБ РФ, замах на вбивство та організація замовного убивства. 

Про це журналістам заявив прокурор Руслан Кравченко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз розглядається питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. В даному кримінальному провадженні Шепелев підозрюється в розкраданні держмайна, легалізації даного майна, службовому підробленні, організації викрадання службового автомобіля. Також в даному кримінальному провадженні встановлені докази щодо співпраці з ФСБ Російської Федерації, направленої проти національної безпеки України, а також економічної безпеки України. Також в Оболонському райсуді розглядається кримінальне провадження, там здійснюється спеціальне судове провадження за обвинуваченнями Шепелева у вчиненні замовного убивства. Також в Дарницькому районному суді здійснюється кримінальне провадження за обвинуваченнями Шепелева в замаху на вбивство. Там, де замах на вбивство, організація замовного вбивства - це довічне ув'язнення. В цьому кримінальному провадженні - 12 років", - сказав Кравченко.

За його словами, суд прийняв рішення надати стороні захисту додатково годину для ознайомлення з матеріалами справи, попри те, що адвокати отримали їх ще вчора.

Читайте також: Шепелева з синцями на обличчі доставили до суду

Зараз суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення, та продовжує засідання щодо обрання запобіжного заходу Олександру Шепелеву в закритому режимі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-