Мінфін відхрестився від

Мінфін відхрестився від "компенсацій" жертвам МММ

Укрінформ
Мінфін просить не вірити шахраям, які останнім часом від імені міністерства обіцяють виплатити "компенсації" жертвам фінансової піраміди.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.

"Останнім часом до Мінфіну надходять повідомлення про те, що від імені міністерства здійснюються дзвінки громадянам та пропонується компенсація за минулу участь в АТ "МММ". Шахраї телефонують з міста Києва під різними іменами та говорять, що за рішенням суду Мінфін зараз виплачує відповідну "компенсацію". Далі повідомляють, куди слід приїхати, щоб поновити квитанції, та який "податок" для цього необхідно сплатити", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Чи можна порівнювати криптовалюту з "МММ" - експерт вважає питання риторичним

У прес-службі наголошують, що, оскільки відповідно до статті 152 Цивільного кодексу України акціонерне товариство самостійно відповідає за своїми зобов'язаннями, а також враховуючи те, що держава не брала на себе зобов’язань щодо здійснення будь-яких виплат акціонерам АТ "МММ", інформація про здійснення зазначених виплат Мінфіном є неправдивою.

Водночас, з метою запобігання шахрайству, у разі надходження на адресу колишніх акціонерів АТ "МММ" відповідних дзвінків, міністерство радить звертатися до правоохоронних органів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-