Завтра в Україні - вже 14° морозу

Завтра в Україні - вже 14° морозу

Карта
Укрінформ
У понеділок, 5 лютого, в Україні температура протягом доби знизиться до 4-9° морозу, у північних, Волинській та Рівненській областях вночі до 9-14° морозу.

Про це повідомляє Український гідрометцентр на своїй сторінці у Facebook.

"5 лютого в Україні холодна погода. Температура різко знизиться: протягом доби до 4-9° морозу, у північних, Волинській та Рівненській областях вночі до 9-14°; на півдні країни вночі 0-5° морозу, вдень близько 0°. Вночі у східних областях помірний, вдень у західних областях невеликий сніг; на решті території без істотних опадів. В Україні, крім півдня, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с", - йдеться у повідомленні.

У Києві найближчої доби різко похолодає: вночі до 10° морозу, вдень до 5-7° морозу. Без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця.

У Львові найближчої доби також похолодає: вночі до 7-9° морозу, вдень до 3-5° морозу. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця.

Читайте також: В Україні без світла майже 400 населених пунктів

В Одесі найближчої доби опадів не буде. Температура вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°.

В Дніпрі найближчої доби похолодає: вночі 6-8° морозу, вдень близько 5° морозу. Опадів не чекаємо.

У Харкові найближчої доби температура істотно знизиться: вночі 6-8° морозу, вдень близько 5° морозу. Вночі йтиме сніг, вдень опади припиняться.

У Карпатах 5 лютого погода буде наступною: вночі 8-13° морозу, вдень 4-9° нижче за нуль. Вночі опадів не буде, вдень йтиме сніг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-