В Україні пройде автопробіг за доступні “євробляхи”

В Україні пройде автопробіг за доступні “євробляхи”

Укрінформ
У неділю, 4 лютого, по всій Україні проходитиме акція за доступне розмитнення автомобілів, в якій візьмуть участь члени Всеукраїнської організації "Авто Євро Сила".

Про це на прес-конференції в Укрінформі повідомив співзасновник організації Олександр Чернявський.

“Автопробіг - всеукраїнська акція, основною метою якої є інтенсифікація діалогу з владою про доступне розмитнення транспортних засобів, - буде проходити по всій території України 4 лютого, у неділю. Вона проходитиме одразу в усіх обласних центрах. Більшість людей на цій акції будуть використовувати власні автомобілі, як української, так і іноземної реєстрації”, - сказав Чернявський.

Крім того, за його словами, учасники акції вимагатимуть встановити “справедливі ставки розмитнення та справедливі умови розмитнення автомобілів”.

Читайте також: "Євробляхи" для українців масово оформляють на підставних білорусів за $20 - ЗМІ

У Києві колона автомобілів о 9:00 вирушить від Міжнародного виставкового центру у напрямку центру та проїде головними вулицями міста. Загалом планується участь 500 автомобілів від ВО “Авто Євро Сила”.

“Під час нашого заходу 4 лютого також будемо спілкуватися з представниками Мінінфраструктури, КМДА, Нацполіції, і ще рядом представників профільних відомств з цього приводу”, - поінформував Чернявський.

Співзасновник ВО “Авто Євро Сила” Андрій Щербина наголосив, що акція є мирною, і закликав утриматися від будь-яких провокацій.

“Авто Євро Сила” - рух, заснований у 2016 році для захисту прав автовласників. Наразі існує 120 осередків цієї ГО, які налічють 60 тисяч учасників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-