Сьогодні завершується реєстрація на пробне ЗНО

Сьогодні завершується реєстрація на пробне ЗНО

Укрінформ
У середу, 31 січня, завершується реєстрація учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це повідомляється на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

"Станом на 26 січня учасники замовили 245 608 тестувань, з них оплачено 159 837. Реєстрацію для участі в пробному ЗНО вважають завершеною після того як учасник, який заповнив реєстраційну форму на сайті регіонального центру, роздрукував квитанцію та сплатив послугу в будь-якій банківський установі України. Сплатити кошти можна і після 31 січня в терміни, зазначені на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що як і в попередні роки, пробне ЗНО проводитиметься з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу учасників до пункту тестування та робочого місця.

Читайте також: Жителі непідконтрольних територій зможуть подати документи на ЗНО е-поштою

Як повідомляв Укрінформ, в день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета: 24 березня – з української мови і літератури, а 31 березня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Участь у пробному ЗНО є платною послугою і докладніше про проходження пробного тестування, у тому числі про вартість, можна дізнатися на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-