П'ятьох українських заробітчан-нелегалів затримали в Естонії - ЗМІ

П'ятьох українських заробітчан-нелегалів затримали в Естонії - ЗМІ

Укрінформ
Співробітники служби прикордонного і міграційного нагляду Естонії виявили в ході рейду на будівельному об'єкті під містом Раквере п'ятьох громадян України, які не мали дозволу на роботу в Естонії.

Четверо з них перебували в Естонії нелегально, повідомляє сайт національного телерадіомовлення ERR із посиланням на місцеве видання Virumaa Teataja. 

«В ході спільного рейду було перевірено чотири будівельні об'єкти і 59 працівників із 17 фірм. На будівельному об'єкті у Вінні (біля Раквере - ред.) було сім працівників, п'ятеро з яких були громадянами України і не мали дійсного запису в трудовому реєстрі. Також було встановлено, що четверо громадян України перебували в Естонії нелегально», - йдетьсяя у повідомленні.

Усім громадянам України було призначено штраф, стосовно них складено приписи залишити Естонію і їм на один рік заборонили в'їзд до країни.

Читайте також: Мінфін Естонії вважає, що в українському списку податкових гаваней - помилка

Стосовно роботодавця порушено кримінальну справу за статтею про надання роботи трьом і більше іноземцям, які перебувають в Естонії без законних підстав.

Фото: Маргус Ансу/Postimees/Scanpix

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-