Родичі загиблого у Харкові курсанта не вірять у самогубство

Родичі загиблого у Харкові курсанта не вірять у самогубство

Укрінформ
Родичі загиблого у Харкові курсанта запевняють, що він мав плани на життя і не збирався закінчувати життя самогубством.

Про це заявив дядько загиблого хлопця, повідомляє "KHARKIV Today".

"У хлопця були плани, він займав проукраїнську позицію і не збирався зводити рахунки з життям. ... Він дуже любив життя. Я припускаю, що міг щось побачити, що не потрібно було бачити, і за це його вбили. Ну, не може людина вистрілити собі в обличчя з автомата, не може", - сказав чоловік.

Хлопець, пише видання, народився у Печенізському районі Харківщини, пішов до військового вузу, навчався на інженера-механіка, до цього закінчив профільний коледж: "Влітку хлопцю мало виповнитися 20 років. Він жив в Харкові, де рідні купили йому квартиру, напередодні загибелі спілкувався з родичами".

Читайте також: Загибель курсанта у Харкові: поліція повідомила подробиці

Як повідомляв Укрінформ, 28 січня у Харківському національному університеті Повітряних Сил ім. Кожедуба внаслідок вогнепального поранення загинув курсант 3 курсу. За даними поліції, він ніс вартову службу з охорони військового містечка та був озброєний автоматом. Під час огляду території поліцейські виявили його тіло з вогнестрільним пораненням голови.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) з приміткою "самогубство" КК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-