В неділю українців чекає мокрий сніг, туман та ожеледиця

В неділю українців чекає мокрий сніг, туман та ожеледиця

Карта
Укрінформ
У неділю в північних та ряді західних областей прогнозують мокрий сніг, сніг з дощем, туман. Також в західних областях пориви вітру до 15-18 м/с. На дорогах України ожеледиця.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

"28 січня в Україні хмарно. Вночі у північних, Рівненській, Волинській, вдень в Україні, крім більшості південних та східних областей, невеликий мокрий сніг (вдень у західних областях з дощем), ожеледь, місцями налипання мокрого снігу. Вночі та вранці у північних, західних та центральних областях туман. На дорогах країни ожеледиця", - йдеться в повідомленні.

Вітер, за прогнозом, переважно південно-західний, 5-10 м/с, вдень у західних областях місцями пориви 15-18 м/с.

Температура на Лівобережжі вночі 6-11° морозу, вдень 2-7° морозу. У західних областях вночі 1-6° морозу, вдень 1-6° тепла. На решті території вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

У Києві 28 січня невеликий мокрий сніг, ожеледь. Вночі та вранці туман. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 5-7° морозу, вдень близько 0°.

Читайте також: Киян попереджають про ожеледицю і туман

У Львові в неділю вдень невеликий дощ з мокрим снігом, ожеледь, налипання мокрого снігу, вдень місцями пориви вітру 15-20 м/с. Вночі та вранці туман. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 3-5° тепла.

В Одесі без опадів. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° тепла.

У Дніпрі вночі без опадів, вдень невеликий мокрий сніг, ожеледь, налипання мокрого снігу. Вночі та вранці туман. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 7-9°, вдень 3-5° морозу.

У Харкові завтра вночі без опадів, вдень місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 8-10°, вдень 3-5° морозу.

У Карпатах 28 січня вночі без опадів, вдень місцями невеликий мокрий сніг, ожеледь, місцями налипання мокрого снігу, пориви вітру 15-20 м/с. Вночі та вранці туман. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 3-8°, вдень 0-5° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-