Перше засідання у справі Каськіва не відбулося через відсутність судді

Перше засідання у справі Каськіва не відбулося через відсутність судді

Укрінформ
Печерський районний суд у четвер не зміг провести підготовче засідання у справі за обвинуваченням екс-керівника Держагентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва.

Про це розповів адвокат Каськіва Ярослав Толкачов, повідомляє "Українська правда".

За його інформацією, слухання відклали через хворобу головуючого судді. Це мало бути перше засідання у цій справі по суті.

На яку дату перенесли розгляд, апарат суду повідомить згодом.

Як повідомляв Укрінформ, екс-керівника Держкомінвестпроекту Владислава Каськіва в ніч на 1 листопада екстрадували до України з Панами.

Читайте також: Суд дозволив Каськіву виїхати за кордон

Каськіва затримали в Панамі у вересні 2016 року. Зокрема, у ГПУ заявили, що Каськів, який знаходився у базі розшуку Інтерполу, був зупинений на кордоні з Коста-Рікою після того, як 17 серпня 2016 року йому було відмовлено у в'їзді в останню. Згодом стало відомо, що Каськів вийшов з-під варти під заставу в 600 тис. дол. і, перебуваючи під домашнім арештом, подав клопотання про політичний притулок у Панамі. Однак Каськіву було відмовлено в статусі політичного біженця.

Екс-голову Держінвестпроекту підозрюють у розкраданні в 2012-2013 роках 7,5 млн гривень державних коштів за укладеним договором про надання фіктивних рекламних послуг з ТОВ "Глорія".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-