Міграційна служба не знає, де зараз Пімахова

Міграційна служба не знає, де зараз Пімахова

Укрінформ
У Державній міграційній службі не володіють інформацією про місце перебування першого заступника голови ДМС Діни Пімахової.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Міграційної служби.

"Діна Вікторівна вийшла з відпустки на початку року. Сьогодні на робочому місці її не було, де вона зараз перебуває, нічого не відомо", - сказав прес-секретар відомства Сергій Гунько.

Він зазначив, що Пімахова пішла у відпустку в грудні 2017 року через стан здоров’я.

Як повідомляв Укрінформ, співробітники Національного антикорупційного бюро України зранку 24 січня проводять обшук у першого заступника голови Державної міграційної служби України Діни Пімахової.

Прес-служба ДМС 6 грудня 2017 року поінформувала, що Пімахова пішла у відпустку.

29 листопада на сайті ДМСУ з'явилася інформація про затримання агента НАБУ під час спроби дати хабар першому заступнику голови ДМС.

30 листопада НАБУ заявило, що її детектив не пропонував хабар, а проводив спецоперацію з викриття корупційної схеми, а СБУ, ведучи прослуховування для Бюро, завербувала Пімахову для тиску на НАБУ.

Читайте також: НАБУ підтверджує обшук у Пімахової, деталі обіцяє згодом

Сама Пімахова провела прес-конференцію і заявила, що особисто звернулася до правоохоронців, бо не знала, що Сергій Титенков – агент НАБУ.

Генпрокурор Юрій Луценко назвав методи НАБУ неприпустимими, агентів НАБУ такими, що обрані без конкурсу, а техніку, яку вони використовують, незаконною.

У НАБУ натомість заперечують слова Луценка і заявляють, що Генпрокуратура та СБУ свідомо зірвали кілька спецоперацій Бюро під прикриттям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-