Гриневич бере участь у Світовому освітньому форумі

Гриневич бере участь у Світовому освітньому форумі

Укрінформ
У Лондоні розпочав роботу Світовий освітній форум - захід, на якому збираються міністри освіти та їхні заступники з країн, що разом представляють приблизно дві третини населення світу. 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки.

"Основна мета форуму - створити поле, де зможуть зустрітися основні гравці сфери та обговорити майбутнє освітньої політики. У заходах традиційно бере участь міністр освіти і науки України Лілія Гриневич ", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Гриневич взяла участь у двох обговореннях, одне з яких «Який вплив може здійснити економіка на освіту, і який вплив може мати освіта на економіку?», а під час другого йшлося про політику щодо навчальної програми та компетентностей у межах 4th industrial revolution. "По-суті, шукали відповіді на питання, яким чином освіта готує наших учнів до довгострокових та короткочасних змін у їхніх житті та роботі. Як повинні розвиватися компетентності студентів, щоб відкрити шляхи до успіху. Дискутувалося, які місця у системі мають відводитися цінностям, знанням та навичкам", - пояснила міністр.

Читайте також: Гриневич доручила розібратися з коштами на опалення вишів

Крім того, Гриневич провела в Лондоні зустріч з представниками Британської ради та освітніми експертами, на якій обговорила з подальшу співпрацю в сфері освіти. 

Світовий освітній форум проходить щорічно в Лондоні, організатором виступає Уряд Великої Британії. На заході міністри освіти з понад 70 країн світу серед іншого обговорюють національні плани країн щодо реформування освіти, вплив економіки на освітні процеси, а також знайомляться з передовими іноваційними технологіями, які можуть бути використані в навчальному процесі.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-