На Ukrainian Fashion Week 2018/19 колекцій покажуть 55 дизайнерів

На Ukrainian Fashion Week 2018/19 колекцій покажуть 55 дизайнерів

Укрінформ
На Ukrainian Fashion Week 2018/19, яка проходитиме в Києві з 3 по 8 лютого, відбудуться покази колекцій 55 дизайнерів.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі UFW.

"З 3 по 8 лютого в Києві відбудуться покази колекцій FW18 - 19. 55 дизайнерів, 51 шоу, 7 презентацій, 7 спеціальних проектів, 2 лекційних платформи - 5 днів, які ілюструють надпотужну силу української моди", - йдеться в повідомленні.

Окрім традиційних показів модних колекцій, в поточному сезоні, у рамках партнерства Ukrainian Fashion Week з логістичною компанією DHL і Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, під час Тижня моди відбудеться "круглий стіл", на якому будуть розглянуті актуальні питання імпорту і експорту, а саме - подолання бар'єрів в роботі дизайнерів.

Запланована також практична платформа «MASTERING SALE - Як опанувати продаж». 

У рамках Тижня моди компанія Epson і Ukrainian Fashion Week вже другий раз проведуть в Україні конкурс Epson Digital Fashion. Він проходить за міжнародним форматом і орієнтований на fashion-дизайнерів, які прагнуть створювати власні авторські прінти. Під час презентації буде представлена колекція переможниці попереднього конкурсу Катерини Кравчук (KRYHITQA).

Крім того, на базі заснованої в 2017 році Ukrainian Fashion Week спільно з громадською ініціативою Kyiv Smart City платформи Fashion Tech Ukraine, присвяченої інноваційним технологіям у світі моди, працюватимуть демозони, що представляють нові технологічні можливості для fashion-індустрії. 

Читайте також: Відомий український бренд зняв нову колекцію в Парижі

У поточному сезоні також працюватиме безкоштовна лекційна програма, спікери якої розкажуть про матеріали, технології виробництва, сучасні методи і платформи продажу, вивчення попиту і його аналіз, де можна буде дізнатися про все, що може допомогти на будь-якому етапі продуктового циклу, від створення одягу або аксесуарів до їх дистрибуції кінцевому споживачу.

"Ukrainian Fashion Week" заснована в 1997 році і стала першим тижнем prêt-à-porter e Східній Європі. Український Тиждень моди проходить двічі на рік і повністю відповідає світовим стандартам. Подія кожен сезон збирає більше 60 учасників, акредитує більше 200 українських і зарубіжних ЗМІ і приймає більше 20 тисяч гостей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-