Українців серед загиблих у Кабулі може бути більше - Клімкін

Українців серед загиблих у Кабулі може бути більше - Клімкін

Укрінформ
Українців серед загиблих внаслідок нападу терористів на готель Intercontinental у столиці Афганістану Кабулі може бути більше.

Про це повідомив у неділю міністр закордонних справ України Павло Клімкін у своєму Twitter. 

"Жахлива звістка з Афганістану. Рішуче засуджую терористичну атаку в Кабулі. Щирі співчуття рідним та близьким загиблих. На жаль, є небезпека, що українців серед загиблих може бути більше. Ведеться постійна робота з владою на місцях", - зазначив глава МЗС України.

Раніше у неділю представник департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич повідомив, що в Кабулі внаслідок нападу терористів на готель Intercontinental загинув громадянин України. За даними Кирилича, загиблий українець, за попередньою інформацією, працював у місцевій авіакомпанії. Крім загиблого українця, у готелі перебувало ще кілька наших співгромадян. Вони зараз у безпеці, однак потребують підтримки, додав представник департаменту консульської служби МЗС.

Читайте також: Напад на готель у Кабулі: стало відомо, де працював загиблий українець

Як повідомляв Укрінформ, напад на готель Intercontinental Кабулі було скоєно 20 січня приблизно о 21:30 за місцевим часом. За інформацією міністерства внутрішніх справ країни, внаслідок нападу загинули шестеро цивільних, в тому числі одна іноземка. Поранення отримали семеро людей, серед яких щонайменше троє військових. Під час операції було вбито четверо нападників. Під час спецоперації з готелю евакуювали 153 особи, в тому числі 41 іноземця.

Поки ніхто не взяв на себе відповідальність за напад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-