Порошенко візьме участь у заходах до Дня Соборності

Порошенко візьме участь у заходах до Дня Соборності

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко візьме участь у заходах з нагоди Дня Соборності України та 100-річчя проголошення незалежності Української Народної Республіки.

Про це повідомляє прес-служба глави держави. 

"У понеділок, 22 січня, о 10:30 Президент Петро Порошенко візьме участь у церемонії покладання квітів до пам’ятників Тарасу Шевченку та Михайлу Грушевському", - йдеться у повідомленні.

О 12:00 Президент Петро Порошенко візьме участь в урочистому зібранні з нагоди Дня Соборності України та 100-річчя проголошення незалежності Української Народної Республіки.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві з нагоди Дня Соборності України 22 січня пройде низка заходів. Зокрема, відбудеться церемонія урочистого покладання квітів до пам'ятника Т. Г. Шевченка та М. С. Грушевського за участю керівництва держави та міста. Також квіти покладатимуть до пам'ятників, пам'ятних знаків і місць поховань видатних діячів Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, борців за незалежність України у ХХ столітті, загиблих учасників Революції Гідності та антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях.

Читайте також: У КМДА розповіли про заходи у столиці з нагоди Дня Соборності

Окрім того, 22 січня на мосту ім. Є. О. Патона відбудеться акція «День Соборності України», а на тротуарній частині вул. Хрещатик (від Європейської до Бессарабської площі) того ж дня триватиме Всеукраїнська казначейська акція «Об'єднаймо Україну».

На час відзначення Дня Соборності можливе обмеження руху транспорту з відповідним внесенням змін у рух громадського транспорту в місцях проведення заходів. 12 січня з 11:00 до 12:00 рух транспорту заборонять на вул. Архітектора Городецького, а саме: від вул. Хрещатика до вул. Заньковецької в обох напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-