Марину Порошенко обрали головою Українського культурного фонду

Марину Порошенко обрали головою Українського культурного фонду

Фото
Укрінформ
Дружина Президента України Марина Порошенко стала Головою Українського культурного Фонду.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства культури України.

"19 січня міністр культури України Євген Нищук призначив Головою Українського культурного Фонду Марину Порошенко. За її кандидатуру одноголосно проголосували всі члени Наглядової ради Фонду", - йдеться у повідомленні.

Заступаючи на посаду, Марина Порошенко зазначила: «Глибоко усвідомлюю відповідальність, яку покладають на мене обов’язки очільника Фонду перед українським народом. Переконана, що Український культурний фонд буде сприяти модернізації сектору культури, підтримувати культурний розвиток громад в умовах децентралізації, інтегрувати національну ідею всередині країни, стимулювати розвиток креативного молодого покоління, підтримувати стартапи культурних та мистецький проектів через систему прозорих конкурсів, розвивати науково-дослідницьку діяльність мистецької спільноти, а також - співпрацювати з українською діаспорою та формувати позитивний імідж України у світі».

Як зазначається в повідомленні, у ході обговорення діяльності Українського культурного фонду було оголошено про конкурсний відбір на посаду Виконавчого директора Фонду, який триватиме з 22 січня до 2 лютого.

фото: Міністерство культури

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-