Завтра в Україні - сніг, дощ та ожеледиця

Завтра в Україні - сніг, дощ та ожеледиця

Карта
Укрінформ
В Україні у суботу, 20 січня, прогнозується невеликий сніг, місцями мокрий сніг і дощ, на дорогах ожеледиця.

Про це повідомляє Український гідрометцентр на своїй сторінці у Facebook.

"У північних, вночі і у східних, Рівненській, Волинській, Одеській областях та в Карпатському регіоні невеликий сніг, вдень у південних, східних та більшості центральних областей мокрий сніг і дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; на решті території без істотних опадів. На дорогах країни ожеледиця. Вітер південно-західний, (на заході країни-західний), 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; на півдні країни вночі близько 0°, вдень 1-6° тепла", - йдеться у повідомленні.

У суботу в Києві невеликий сніг, який поступово вдень припиниться. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° морозу.

Завтра у Львові істотних опадів не буде. На дорогах буде слизько. Температура вночі -3..-5°, вдень 0..2°.

Найближчої ночі в Одесі істотних опадів не буде, вранці розпочнеться дощ з мокрим снігом, який йтиме і вдень. На дорогах буде слизько. Температура вночі близько 0°, вдень 3..5°.

У Дніпрі завтра вночі істотних опадів не буде, вдень мокрий сніг та дощ, дороги будуть слизькими. Температура вночі -2..-4°, вдень 1..3°.

У Харкові найближчої доби сніжитиме, вдень з дощем, дороги будуть слизькими. Температура вночі -2..-4°, вдень близько 0°.

У Карпатах 20 січня вночі чекаємо сніг, вдень сніг послабшає та буде мокрим, на дорогах ожеледиця. Температура вночі -3..-8°, вдень 0..-5°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-