Апеляцію у справі Россошанського перенесли на завтра

Апеляцію у справі Россошанського перенесли на завтра

Укрінформ
Апеляційний суд Київської області переніс на 18 січня засідання щодо оскарження запобіжного заходу Юрієві Россошанському, який підозрюється в убивстві юриста Ірини Ноздровської.

Таке рішення колегія суддів ухвалила через неможливість вийти з ним на відеозв’язок, повідомляє "Радіо Свобода".

"Апеляційний суд Київщини переніс на 16:30 18 січня засідання щодо оскарження запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві юристки Ірини Ноздровської Юрієві Россошанському", - йдеться у повідомленні.

За словами сторони обвинувачення у справі, Россошанського перевели до ізолятора тимчасового тримання для проведення слідчих дій. Водночас адвокати підозрюваного, як і адвокати потерпілої сторони, заявили, що їм про це не повідомили, а без присутності адвоката слідчі дії проводити не можуть, оскільки не матимуть юридичної сили в суді.

Читайте також: Убивство Ноздровської: у Россошанського міг бути спільник - Геращенко

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області виявлено тіло юриста Ірини Ноздровської.

8 січня правоохоронці затримали Юрія Россошанського та оголосили йому підозру у вбивстві Ноздровської. Підозрюваний є батьком Дмитра Россошанського, який 30 вересня 2015 року в селі Демидів на смерть збив на автомобілі сестру Ноздровської Світлану Сапатинську.

Вишгородський районний суд Київської області 9 січня обрав Юрію Россошанському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-