Ветерани АТО вимагають вирішити проблему з обіцяною землею

Ветерани АТО вимагають вирішити проблему з обіцяною землею

Укрінформ
Ветерани АТО 10 січня провели попереджувальну акцію під Кабміном з метою привернути увагу громадськості до проблеми із безоплатним отриманням земельних ділянок. 

Про це на прес-конференції в Укрінформі повідомив голова правління громадської спілки "Всеукраїнське об'єднання учасників АТО "Українці разом" Руслан Руденко.

 "Нами були проведені відповідні дії біля Кабміну України. Сьогоднішня акція... була спланована як попереджувальна акція", - розповів він.

За словами учасників прес-конференції, попередньо усі юридичні інструменти вирішення проблеми було вичерпано, саме тому учасники АТО вирішили провести попереджувальну акцію у столиці.

Як вважають організатори акції, ускладнення ситуації на місцях з першочерговим безоплатним отриманням земельних ділянок пов'язане із постановою КМУ №413 від 07.06.2017 р.

Крім того, ще до проведення акції протесту організатори заходу подали колективне звернення з вимогою скасувати згадану постанову до канцелярії КМУ.

Читайте також: На зброю і військову техніку цьогоріч виділили 16,4 мільярда

"Завтра (11 січня - ред.) буде засідання Кабінету міністрів, і наша вимога чітка - вирішити проблему із землею. Якщо цієї вимоги немає - ми робимо всеукраїнську акцію-підтримку зміни цієї постанови. Ми звертаємось до Кабміну, до Прем'єр-міністра України і сподіваємось, що здоровий глузд переможе, тому що ми за конструктив, результат і справедливість", - додав Руденко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-