Россошанський заборонив своєму адвокату давати коментарі

Россошанський заборонив своєму адвокату давати коментарі

Укрінформ
Підозрюваний у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрій Россошанський заборонив своєму захиснику, Миколі Личику, коментувати рішення суду щодо обрання запобіжного заходу і взагалі давати коментарі у цій справі.

Про це сам Личик заявив після оголошення вироку у Вишгородському суді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наразі я не можу нічого сказати. Мені заборонив мій підзахисний надавати будь-які коментарі, пов'язані з підозрою, зокрема по вироку. На данний момент свою стратегію я не вправі озвучувати", - оголосив адвокат Россошанського.

Личик також зауважив, що не буде коментувати подальші дії та не відповів, чи планує Россошанський подавати апеляцію на рішення про обрання запобіжного заходу.

Читайте також: Вбивство Ноздровської: суд відправив Россошанського до СІЗО

Захисник Личик просив для свого підзахисного у якості запобіжного заходу домашній арешт.

Як повідомляв Укрінформ, Вишгородський районний суд Київської області обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві юриста Ірини Ноздровської Юрію Россошанському у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави. Ухвала може бути оскаржена впродовж 5 днів.

Россошанський висловився проти обрання йому запобіжного заходу у вигляді арешту і попросив суд відпустити його під особисте зобов'язання.

Адвокати сторони потерпілої скаржились на ненадання доступу до матеріалів справи про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської.

8 січня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві юриста Ірини Ноздровської. Йому оголосили підозру. У поліції не назвали імені затриманого, проте згодом стало відомо, що ним є Юрій Россошанський - батько Дмитра Россошанського. Дмитра Россошанського засуджено за те, що 30 вересня 2015 року в селі Демидів він збив на смерть сестру Ноздровської Світлану Сапатинську. 

1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло юриста Ірини Ноздровської. Відомо, що раніше вона займалася справою про загибель своєї сестри, яку збив племінник на той момент голови суду Вишгородського району - Дмитро Россошанський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-