Вбивство Ноздровської: суд обирає запобіжний захід Россошанському

Вбивство Ноздровської: суд обирає запобіжний захід Россошанському

Фото, відео
Укрінформ
Вишгородський районний суд Київської області розпочав засідання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві юриста Ірини Ноздровської Юрію Россошанському.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У залі суду присутні представники сторони обвинувачення, сам Россошанський і його адвокат. У залі також багато журналістів.

Суддя у справі Олексій Рудюк.

Журналісти чекають біля Вишгородська районного суду / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

Як стало відомо, обвинувачення проситиме обрати для Россошанського запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.

Раніше повідомлялося, що 8 січня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві юриста Ірини Ноздровської. Йому оголосили про підозру.

У поліції не назвали імені затриманого. Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк лише підтвердив, що це близький родич Дмитра Россошанського, засудженого за те, що 30 вересня 2015 року в селі Демидів він збив на смерть сестру Ноздровської Світлану Сапатинську.

Читайте також: Президент подякував поліції за розкриття вбивства Ноздровської

Проте згодом стало відомо, що це Юрій Россошанський - батько Дмитра Россошанського.

Як відомо, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло юриста Ірини Ноздровської. Відомо, що раніше вона займалася справою про загибель своєї сестри, яку збив племінник на той момент голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-