Вбивство Ноздровської: Аваков сказав, коли розкриють усі деталі

Вбивство Ноздровської: Аваков сказав, коли розкриють усі деталі

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков підтвердив, що поліція затримала підозрюваного у вбивстві адвоката Ірини Ноздровської, і відзначив, що деталі будуть оприлюднені у вівторок.

Про це Аваков повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Так, поліція затримала підозрюваного в убивстві Ноздровської. Докази більш, ніж вагомі. Не потрібно домислів - інформація буде повністю розкрита після закінчення слідчих дій, що тривають - завтра. Поліцейським дякую за службу!", - написав Аваков.

Читайте також: Геращенко назвав мотив убивства Ноздровської

Раніше в понеділок журналіст Айдер Муждабаєв повідомив на своїй сторінці у Facebook неофіційну інформацію про те, що слідство вже встановило вбивцю Ноздровської, яким виявився близький родич злочинця, який раніше на автомобілі збив її сестру.

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці і юриста Ірини Ноздровської. Відомо, що раніше Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської, яку в селі Демидів 30 вересня 2015 року збив племінник на той момент голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-