Вбивство Ноздровської: Аброськін скаржиться, що на гарячу лінію ніхто не телефонує

Вбивство Ноздровської: Аброськін скаржиться, що на гарячу лінію ніхто не телефонує

Укрінформ
Поліція не отримала жодної реакції на своє звернення про надання будь-якої інформації, яка б допомогла з'ясувати обставини вбивства юриста Ірини Ноздровської і встановити свідків.

Про це повідомив заступник керівника Національної поліції В'ячеслав Аброськін. 

"Незважаючи на наші заклики та прохання надати будь-яку інформацію, яка б допомогла встановити свідків, з’ясувати обставини вбивства Ірини Ноздровської та знайти особу, яка скоїла цей злочин, ніхто не звернувся на "гарячі лінії" Департаменту карного розшуку Нацполіції. Навпаки, жоден із можливих свідків поки що не забажав повідомити про себе до поліції, але все ж таки ми продовжуємо оперативно-розшукові заходи, зокрема й по встановленню попутників загиблої, які могли разом з нею їхати до Демидова", - зазначив він.

Читайте також: Вбивство Ноздровської: поліція відтворила її маршрут та має чотири версії

Аброськін додав, що про перебіг розслідування він доповів 7 січня т.в.о міністра внутрішніх справ Сергію Яровому.

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі  Київської області було виявлено тіло правозахисниці і юриста Ірини Ноздровської із колото-різаними ранами на шиї.

Слідство розглядає як основні версії злочину вбивство у зв'язку зі справою Дмитра Россошанського, вбивство через професійну діяльність і побутовий конфлікт.

Раніше Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри - Світлани Сапатинської, яку в с.Демидів 30 вересня 2015 року збив на смерть племінник на той час голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-