Климпуш-Цинцадзе привітала українців із Різдвом

Климпуш-Цинцадзе привітала українців із Різдвом

Укрінформ
Українці разом переживуть тяжкі випробування і докладуть усіх зусиль, щоб в Україні настали  добробут і мир.

Таке переконання у Різдвяному привітанні висловила  на своїй сторінці у Facebook  віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

"Різдво - це можливість бути разом. Дивовижний час, коли мільйони людей випромінюють щиру віру і надію на те, що краще неодмінно попереду. Тому точно знаю: разом ми вистоїмо і більше ніколи не накриватимемо святковий стіл крадькома. Саме разом докладемо всіх зусиль, щоб добробут і мир в Україні настали так само невідворотно, як зійде сьогодні перша різдвяна зірка", - написала Климпуш-Цинцадзе.

Вона зазначила, що в Україні святкували Різдво і в ті часи, коли воно вкупі з усім українським було гнане. За словами Климпуш-Цинцадзе, і тоді українці чекали на першу зірку і раділи, хоч приводів для радості було не так вже й багато.

"Ось і зараз, попри тяжкі випробування і війну, ми з надією чекаємо на Різдво. На першу зірку чекають наші захисники на фронті, їхні родини вдома, мільйони людей на окупованих територіях Криму та Сходу, на всій території нашої країни чекають і ті, хто важкою, почасти невдячною, працею будують нову Україну. Усі ми чекаємо на диво. Здатність щиро вірити в диво і допомагає нам бути справжніми. Попри все", -  вважає Климпуш-Цинцадзе.

Читайте також: На Різдво чергуватимуть сім тисяч рятувальників та авіація ДСНС

Вона привітала усіх християн з прийдешнім Різдвом Христовим і побажала, щоб їхні домівки повнилися радістю і вірою.

Фото: niklife.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-