В Авакова остерігаються провокацій з боку Росії на Різдвяні свята

В Авакова остерігаються провокацій з боку Росії на Різдвяні свята

Укрінформ
Правоохоронці напередодні Різдва перевірять усі культові споруди та місця масового зібрання на предмет наявності вибухонебезпечних предметів і  засобів пожежогасіння.

Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий під час відеоселекторної наради за участю представників центральних органів виконавчої влади та керівників територіальних підрозділів, повідомляє Укрінформ.

«Вибухотехніки перевірять усі місця масового зібрання громадян на предмет вибухонебезпечних предметів та наявність засобів пожежогасіння», - цитує посадовція прес-служба МВС на сторінці у Facebook.

За словами Ярового, таких заходів безпеки вживатимуть з огляду на можливі провокації з боку РФ. «Ми всі знаємо, як сусідня Росія може розхитувати ситуацію», - наголосив перший заступник міністра.

Читайте також: Львів`ян та гостей міста запрошують на "Різдво в Гаю"

Водночас прес-служба Нацполіції з посиланням на інформацію першого заступника глави МВС повідомляє, що у період різдвяних свят на території держави відбудуться відправи у храмах за участю щонайменше чотирьох мільйонів вірян. 

У цьому зв'язку Яровий наголосив на залученні до забезпечення громадської безпеки та правопорядку достатньої кількості сил і засобів на час різдвяних свят. 

Водночас перший заступник міністра внутрішніх справ відзначив професійність правоохоронців під час забезпечення правопорядку на новорічні свята. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-