Порошенко відвідав звільнених з полону військових у госпіталі

Порошенко відвідав звільнених з полону військових у госпіталі

Відео
Укрінформ
Президент Петро Порошенко відвідав у Київському військовому госпіталі звільнених з полону військовослужбовців.

Про це Глава держави повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Приїхав до звільнених з полону хлопців, які зараз проходять реабілітацію у Головному воєнному клінічному госпіталі. Дякую хлопцям за їхню мужність та силу духу, а їх родичам - за віру!" - написав Порошенко.

Президент зазначив, що доручив уряду підготувати пакет соціальної допомоги військовим та їх родинам. Обласні адміністрації також отримали доручення допомагати у вирішенні соціально-побутових питань сімей звільнених.

Читайте також: Геращенко повідомила про сліди тортур у звільнених заручників

"Те, що ви витримали в полоні, те, що зберегли Україну, не зрадили її, дуже добре характеризує весь наш народ. Зараз лікуйтеся, побудьте з родинами. Потім поговоримо щодо подальшої долі. Я доручив уряду, щоб виділив кожній родині по 100 тисяч гривень. Ми ще з міністром (оборони - ред.) перевіримо, яку допомогу ще можемо надати, щоб спростити і полегшити реабілітацію і адаптацію після тих страшенних випробувань, які ви пройшли», - сказав президент на зустрічі з військовими.

Він наголосив, що зараз потрібно зосередити зусилля на звільненні тих заручників, що ще перебувають в полоні на окупованих територіях Донбасу. Президент повідомив, що вже дав доручення своїм представникам у Тристоронній контактній групі негайно організувати зустрічі з цього питання. За словами Президента, перші такі зустрічі відбудуться з 10 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-