Гроші на хабар миколаївському губернатору взяли з

Гроші на хабар миколаївському губернатору взяли з "відкату" - Луценко

Укрінформ
Гроші, які пропонувалися в якості хабара голові Миколаївської ОДА Олексію Савченку, отримані як «відкат» від керівника ТОВ «Автомагістраль» за підписання актів виконаних робіт з будівництва злітної смуги на суму 64 млн.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Хабародавець - камікадзе, директор Міжнародного аеропорту "Миколаїв" Галайко запропонував голові ОДА Миколаївщини 700 тис. грн за продовження трудового контракту. Зазначені грошові кошти корупціонер отримав в якості "відкату" від керівника ТОВ "Автомагістраль" за підписання актів виконаних робіт з будівництва злітної смуги на суму 64 млн", - зазначив Луценко.

Читайте також: Через спробу дати хабара голові ОДА до миколаївського аеропорту прийде аудит

Він також зауважив, що зловмисник дуже помилився, бо очільник Миколаївщини - професіонал боїв без правил.

Як уже повідомляв Укрінформ, пізно ввечері 28 грудня затриманий директор комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт" Михайло Галайко під час намагання дати хабар в розмірі 700 тисяч гривень голові Миколаївської ОДА Олексію Савченку. Затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Найближчим часом буде вирішено питання про обрання йому запобіжного заходу. Чоловіку загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-