У Яценюка розповіли, що він робить у Женеві

У Яценюка розповіли, що він робить у Женеві

Укрінформ
Колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк полетів до Женеви не для ділових зустрічей, це - приватна поїздка з родиною.

Про це повідомила в Фейсбуці прес-секретар політика Ольга Лаппо.

"Не варто впадати в конспірологію. Жодних офіційних, напівофіційних чи неофіційних ділових зустрічей Яценюк там не планує. Це - приватная родинна поїздка", - написала вона.

Лаппо спростувала низку фейків, якими обросла історія з затриманням Яценюка в аеропорту Женеви за запитом росіян до Інтерполу.

Читайте також: Перешкод для пересування Яценюка по всьому світу не існує - Інтерпол

"Просто смішно. Наприклад, щодо недійсного паспорта. Арсеній Яценюк, як колишній глава МЗС, має ранг Надзвичайного і Повноважного посла. Тому користується дипломатичним паспортом пожиттєво. Така ж маячня - історія з нібито 50 тисячами готівки. Чергова примітивна кремлівсько-гебельсівська брехня і нісенітниця. Особливо якщо просто включити логіку, бо перевірка відбулася на паспортному контролі", - зазначила вона.

Нагадаємо, екс-прем’єра України Арсенія Яценюка зупинили на паспортному контролі в аеропорту Женеви, куди той прилетів із молодшою донькою.

Інтерпол ухвалив рішення про необгрунтованість звернення Росії з приводу розшуку Яценюка.

У бюро Інтерполу підкреслили, що жодних офіційних перешкод для пересування Яценюка по всьому світу за ініціативи чи каналами Інтерполу – не існує.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-