Синоптики обіцяють на неділю сніг та штормовий вітер

Синоптики обіцяють на неділю сніг та штормовий вітер

Укрінформ
У неділю, 24 грудня, на території України очікуються опади та вітер, вдень 2-7° тепла.

Про це повідомляє Український гідрометцентр на своїй сторінці у Facebook.

“Вночі мокрий сніг з переходом у дощ, лише у східних і південних областях без опадів; вдень на Лівобережжі та в Карпатах мокрий сніг і дощ, на решті території невеликий дощ”, - йдеться в повідомленні. 

На дорогах, крім південної частини, вночі місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, у західних областях подекуди 25 м/с.

Температура вночі 1-6° морозу, у західній частині від 2° тепла до 3° морозу; вдень 2-7° тепла, в Карпатах 0-2° морозу.

Читайте також: Українців попереджають про лавини в Карпатах

У столиці 24 грудня вночі мокрий сніг з переходом у дощ, дороги місцями будуть слизькими, вдень невеликий дощ. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 3-5° тепла. “Дискомфорту додаватиме сильний поривчастий вітер”, - попереджають синоптики.

У Львові вночі мокрий сніг з переходом у дощ, дороги місцями будуть слизькими, вдень невеликий дощ. Сильний поривчастий вітер. Температура вночі близько 0°, вдень 5-7° тепла.

В Одесі найближчої ночі без опадів, вдень невеликий дощ та сильний поривчастий вітер. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 5-7° тепла.

У Дніпрі в неділю вночі без істотних опадів, вдень очікується мокрий сніг з переходом у дощ та сильний поривчастий вітер.

Температура вночі 2-4° морозу, вдень 4-6° тепла.

24 грудня в Харкові вночі без істотних опадів, вдень мокрий сніг з переходом в дощ та сильний поривчастий вітер. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° тепла.

24 грудня в Карпатах мокрий сніг, вдень з дощем, сильний поривчастий вітер. Температура вночі 2-7° морозу, вдень 0-2° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-