Гройсман: У 2018 році працюватиму на підвищення рівня життя українців�

Гройсман: У 2018 році працюватиму на підвищення рівня життя українців

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що наступного року він продовжить працювати на те, аби Україна стала іншою з точки зору якості та рівня життя людей. 

Про це очільник українського уряду заявив під час річної підсумкової прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я до сьогодні не ховаю очей від вінничан, я знаю, що нічого не завивинив і намагався все зробити для того, аби виправдати їхню довіру. Я намагаюся щось подібне зробити і в Україні. Я хочу, щоб Україна стала іншою з точки зору якості і рівня життя людей. Більше того, я вважаю, що це можливо. Якби я вважав, що це неможливо, у мене б уже опустилися руки", - заявив Гройсман.

За його словами, люди мають відчувати, що влада про них піклується та розуміє їх.

Читайте також: Для військових з бойовими заслугами пенсії зростуть у кілька разів - Гройсман

"Мені не цікаво, хто з ким бореться. Я готовий стояти поруч зі всіма, хто буде боротись за успіх України. І це для мене є виклик і та цінність, яку я бережу. Я би хотів, щоби люди відчували, що влада людей поважає, що влада людей розуміє, що кожен врешті-решт має відчуття власної гідності, і це нормальні завдання. Я переконаний, що вони є досяжними", - заявив Гройсман.

Він наголосив, що після того, як залишить посаду, хотів би стати "пересічним українцем".

З 2006 по 2014 рік Володимир Гройсман був міським головою Вінниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-