Міноборони призупинило поставки шоломів

Міноборони призупинило поставки шоломів "ТОР", проводить службове розслідування

Укрінформ
З метою з’ясування інформації щодо можливих порушень під час закупівель, а також якості шоломів "ТОР" виробника ТОВ "ЮА.РПА" Міністерством оборони розпочато службове розслідування.

Про це йдеться у повідомленні Міноборони.

"В ході попередніх випробувань шоломів "ТОР" виникли запитання щодо якості поставленої продукції. З метою всебічного об’єктивного розслідування, зразки були передані до науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру МВС України та призупинено, на час розслідування, поставку шоломів до підрозділів ЗСУ", - йдеться у повідомленні.

Зазначене службове розслідування проводиться об’єктивно та неупереджено. Під час надання висновків і доповідей Військова служба правопорядку користується офіційною та перевіреною інформацією. В рамках службового розслідування призначено експертизу щодо якості та ціни представлених шоломів.

Читайте також: Генерали у спідницях: Раду просять дати українкам шанс на погони з булавами

На даний час, Київським науково-дослідницьким експертно-криміналістичним центром МВС України проводиться фізико-хімічне експертне дослідження шоломів.

Із результатами експертизи будуть ознайомлені всі зацікавлені особи та прийнято правове рішення в рамках чинного законодавства України, йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-