Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Про дипломатів, які вигризають українську позицію

Про дипломатів, які вигризають українську позицію

Блоги
Укрінформ
За ці три роки ми маємо нову армію - професійну, мотивовану на перемогу. І нову дипломатію

Сьогодні мені хочеться згадати теплими словами Геннадія Йосиповича Удовенка, якого підлеглі з любов'ю називали Удавом (за мудрість і мертву хватку). 

Я дуже шаную Бориса Івановича Тарасюка. І Володимира Огризка. 

Я захоплююся стилем Лани Зеркаль, мужністю Дмитра Кулеби, справжністю Валерія Чалого, працездатністю Костянтина Єлісєєва, невтомністю Іванни Климпуш- Цинцадзе,інтелектом Олега Шамшура, адаптацією в новій професії Андрія Шевченка, вмінням пройти між краплями і вигризти потрібне країні Миколи Точицького, витримкою Володимира Єльченка, знанням найдрібніших деталей дипломатичного світу Сергія Кислиці, почуттям гумору Андрія Дещиці, епістолярним жанром Олександра Щерби, відданістю професії Євгена Перелигіна, інтелігентністю Всеволода Ченцова, швидкістю Ігоря Осташа, невтомністю Андрія Мельника, серйозністю Вадима Пристайка, гострим оком Єгора Божка, твердістю Наталі Галібаренко, непохитністю Любові Непоп, мудрістю Тетяни Іжевської, щирістю Інни Огнівець, професійною школою Олега Дьоміна, іронічністю Олексія Макеєва, сталевими нервами Ігоря Кизима. 

Я дуже люблю Віктора Танасійчука. Я так радію кожній короткій зустрічі з багатьма нашими послами, можливістю хоч трохи поговорити про справи і просто так, бо це цікаві і небайдужі люди. 

В Мінську я вчуся в Олександра Моцика і в Руслана Демченка не вийти з себе в будь-якій ситуаціі ): 

Мені повезло бути на багатьох міжнародних переговорах за участі Президента Порошенка - він, без перебільшення, один з найвидатніших українських сучасних дипломатів, жорсткий, іронічний, який вміє перетягти на свою сторону співрозмовника. 

Я не знаю, чи буває міністр Павло Клімкін вдома хоч іноді , бо його графіку не позаздрять і вороги - відрядження, зустрічі, надважкі переговори, справжні бої за Украіну. 

За ці три роки ми маємо нову армію - професійну, мотивовану на перемогу. І нову дипломатію, нових дипломатів, мотивованих вигризати українську позицію. Вони знають, що за ними - Країна, що від їх успіху залежить ситуація на фронті. Вони- вірні товариші нашої арміі, справжні бойові побратими. 

Дуже вас люблю, пишаюся знайомством. З Днем Української дипломатії, Друзі! Зі сторіччям української дипломатії. Ви творите нову легендарну сторінку історії нашої дипломатії - і вона буде переможною. Ми повернемо Донбас і Крим, ми відновимо територіальну цілісність держави. Ми повернемо заручників і політв'язнів. Ми засудимо РФ в Гаазі. І це буде ваша ключова битва на найближчі роки.

FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-