Cуд переніс розгляд справи Колмогорова на 16 січня

Cуд переніс розгляд справи Колмогорова на 16 січня

Укрінформ
Приморський районний суд м. Маріуполя Донецької області переніс розгляд справи прикордонника Сергія Колмогорова на 16 січня на 13:00.

Про це інформує прес-служба суду.

“21 грудня 2017 року, у зв’язку з хворобою обвинуваченого Колмогорова С.В., а також хворобою судді Митрофанової Є.Г., відкладено розгляд кримінального провадження за обвинуваченням Колмогорова С.В. у вчиненні злочинів, передбачених  ст. 115 ч. 1, 365 ч.3 КК України”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наступне судове засідання у цій справі відбудеться 16 січня 2018 року о 13 годині.

Читайте також: Справа Колмогорова: Луценко каже, що статтю можуть змінити

Як повідомляв Укрінформ, військовослужбовець 79 прикордонного загону Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби України Сергій Колмогоров у вересні 2014 року, виконуючи наказ, застосував зброю для зупинки автомобіля, внаслідок чого загинула пасажирка автівки.

15 листопада 2016 року Приморський райсуд м. Маріуполя Донецької області визнав Колмогорова винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115, ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України, та призначив покарання у вигляді 13 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади представника влади в правоохоронних органах строком на 3 роки та позбавленням військового звання "старший солдат".

Тим часом водій автівки, який не виконав законне розпорядження представника ДПСУ під час активних бойових дій та заходів, що спрямовані на захист територіальної цілісності та суверенітету України, виїхав до Російської Федерації.

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ 6 листопада ухвалив рішення відправити справу Колмогорова на повторний розгляд у суді першої інстанції. Суд також постановив звільнити Колмогорова з-під варти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-