Поліція затримала 16

Поліція затримала 16 "блокувальників" Мін’юсту

Укрінформ
Столичні поліцейські затримали 16 осіб, які у середу заблокували Міністерство юстиції, і доправили їх до Шевченківського управління поліції для отримання пояснень.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

"О 09.30 правоохоронці отримали інформацію про те, що у Міністерство юстиції України на Рильському провулку проникли 30 осіб і виламують двері. З’ясувалося, що у будівлю міністерства із групою підтримки зайшов один із народних депутатів, залишили плакат на дверях, у яких зламали замок. Правоохоронці доправили до управління поліції 16 осіб для надання пояснень щодо подій у держустанові", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обставини конфлікту будуть встановлені у рамках кримінального провадження, яке розпочате за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Депутат Каплін зі своїми прихильниками "вдерся" до Мін'юсту

Як раніше повідомляв Укрінформ з посиланням на прес-службу Капліна, народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Каплін зі своїми прихильниками заблокували Міністерство юстиції з вимогами виконати рішення Вищого адміністративного суду і зареєструвати рішення легітимного з'їзду Соціалістичної партії та законно обране керівництво.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-