PaySpace Magazine назвав booking.uz.gov.ua найкращим інтернет-сервісом продажу квитків

PaySpace Magazine назвав booking.uz.gov.ua найкращим інтернет-сервісом продажу квитків

Укрінформ
Сервіс booking.uz.gov.ua визнано найкращим з придбання квитків в інтернеті за версією онлайн-журналу «PaySpace Magazine».

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниця"

"Сервіс booking.uz.gov.ua визнано найкращим з придбання квитків в інтернеті за версією онлайн-журналу «PaySpace Magazine». Конкурс серед представників сфери електронної комерції і FinTech України видання провело вже вдруге", - йдеться у повідомленні.

Переможців у номінаціях обирали шляхом відкритого голосування. Спеціалізований онлайн-журнал «PaySpace Magazine» під час щорічного конкурсу «PaySpace Magazine Awards 2017» ставив перед собою серйозне завдання: визначити лідерів на ринку електронної комерції і FinTech України, зазначили в прес-службі.

Система відкритого інтернет-голосування дозволила зробити це виключно на основі думок і переваг користувачів. Переможці були визначені у 18 категоріях, які охоплюють основні сфери, де нині зростає конкуренція та відбувається боротьба за клієнта.

Читайте також: Львів і Закарпаття: Укрзалізниця відкрила продаж на 36 "новорічних" поїздів

Конкурс тривав з 1 жовтня, онлайн-голосування – упродовж листопада. У грудні організатори здійснили підрахунок голосів і 14 грудня у кожній категорії визначили переможців. 

В компанії повідомили, що за минулий місяць через мережу інтернет було реалізовано понад 46% від загального обсягу продажу квитків Укрзалізницею.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-