Герасимов наполягає, щоб Саакашвілі вибачився перед полковником МВС

Герасимов наполягає, щоб Саакашвілі вибачився перед полковником МВС

Укрінформ
Голова фракції «Блок Петра Порошенка» Артур Герасимов вимагає, щоб лідер "Руху нових сил» Міхеїл Саакашвілі вибачився перед начальником Шевченківського управління поліції Германом Приступою.

Про це він заявив під час Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я вимагаю від Саакашвілі вибачитися за образи на адресу полковника МВС, начальника Шевченківського управління поліції Германа Приступи, нагородженого орденом «За мужність» III-ступеня», - сказав Герасимов.

Він також звернувся до народних депутатів, які хотіли взяти на поруки Саакашвілі, наголосивши, що вони несуть повну відповідальність за його дії.

«Ви так само несете відповідальність за штурм Жовтневого палацу, де проходило дитяче свято», - уточнив голова фракції БПП.

Разом з тим Герасимов назвав події, що мали місце в неділю, 17 грудня, «чітко спрямованою силовою акцією з метою спровокувати правоохоронні органи».

Читайте також: ГПУ викличе Саакашвілі ще раз

Як повідомляв Укрінформ, прихильники "Руху нових сил", очолюваного Міхеїлом Саакашвілі, провели у неділю так зване віче, після чого намагалися штурмувати Міжнародний центр культури і мистецтв. Саакашвілі заявив про плани організувати штаб у приміщенні Міжнародного центру культури і мистецтв (Жовтневий палац), який слугував штабом під час Революції Гідності.

Під час штурму в приміщенні МЦКМ знаходилося до тисячі людей, в тому числі діти.

Поліція порушила кримінальне провадження за фактом штурму Міжнародного центру культури і мистецтв прибічниками Саакашвілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-