Марина Порошенко до Дня Святого Миколая запросила дітей Київщини на виставу у Театр ляльок

Марина Порошенко до Дня Святого Миколая запросила дітей Київщини на виставу у Театр ляльок

Фото
Укрінформ
До Дня Святого Миколая дружина Президента України Марина Порошенко запросила дітей Київщини на благодійну виставу у Театр ляльок.

Про це повідомляється на сайті Глави держави

«Напередодні Дня Святого Миколая, 16 грудня, дружина Президента України разом із дітьми Олександрою, Євгенією та Михайлом запросили 200 дітей Київщини на благодійну виставу «Мороз-Морозенко» за мотивами української народної казки. Вона проходила в рамках соціальної програми Марини Порошенко «З теплом у серці», - йдеться в повідомленні.

На свято були запрошені діти з інвалідністю та діти учасників АТО, а також юні переселенці з Луганської та Донецької областей.

«Як у казці, так і в житті - добро завжди перемагає зло. Це те, у що мають вірити діти, аби зростати людяними, розумними і прогресивними. Я мрію, щоб Новий 2018-й рік був для дітей України успішним та радісним!» - зазначила дружина Президента.

Марина Порошенко запросила дітей Київщини на благодійну виставу у Театр ляльок

Читайте також: Дитячу книгу «Україна в дзеркалі Японії» презентували у Києві

Діти Президента побажали юним глядачам вірити в добро та здійснення мрій, ділитися теплом своїх сердець з рідними та близькими, а також - обов'язково любити Україну та пишатися тим, що всі ми - українці. Усі запрошені діти отримали від Святого Миколая солодкі подарунки.

Новорічну програму підготували Благодійний Фонд Порошенка та Київський академічний театр ляльок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-