Справу Каськіва направили до суду - ГПУ

Справу Каськіва направили до суду - ГПУ

Укрінформ
Генпрокуратура завершила досудове розслідування у справі щодо екс-голови Держагентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва, матеріали справи скеровано до суду.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Закінчено досудове розслідування у кримінальному проваджені за підозрою колишнього голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах) та ч.2 ст. 366 КК України (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки), та 14.12.2017 обвинувальний акт за обвинуваченням останнього направлено до Печерського районного суду м. Києва для розгляду по суті", - зазначили в Генпрокуратурі.

Як повідомляв Укрінформ, 1 листопада 2017 року екс-голову Держкомінвестпроекту Владислава Каськіва екстрадували з Панами.

Цього ж дня Печерський районний суд Києва за клопотанням Генеральної прокуратури обрав Каськіву запобіжний захід у вигляді арешту із можливістю внесення застави. Його звільнили в залі суду, впродовж 5 днів Каськів мав сплатити заставу 160 тисяч. Цю суму вніс юрист Віктор Єрмолаєв.

Читайте також: Суд дозволив Каськіву виїхати за кордон

Крім того, зазначалося, що Каськів відшкодував державі ще до рішення суду майже 7,5 мільйона гривень збитку.

Цю суму вніс батько екс-депутата Євгена Суслова, власник фермерського господарства Іван Суслов.

6 листопада ГПУ оскаржила рішення Печерського районного суду щодо Каськіва.

Як відомо, Каськіва було оголошено в розшук за ч. 5 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах) та ч. 2 ст. 366 КК (службова фальсифікація).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-