Охоронця Димінського звинувачують у прихованні злочину -  Геращенко

Охоронця Димінського звинувачують у прихованні злочину - Геращенко

Укрінформ
З Андрія Борща, охоронця власника ФК «Карпати» Петра Димінського, зняли обвинувачення у вчиненні смертельного ДТП. Замість цього йому висунуті обвинувачення у прихованні злочину.

Про це повідомив у Facebook член колегії МВС, народний депутат Антон Геращенко.

«З охоронця Петра Димінського Андрія Борща, який невдало намагався взяти на себе відповідальність за свого шефа, знято обвинувачення у вчиненні смертельного ДТП. Замість цього йому висунуто обвинувачення за ст. 396 КК «Приховання злочину». Він знав, хто скоїв цей злочин, і свідомо приховував це від суду і слідства. Тепер за це доведеться відповідати згідно з законом», - наголосив Геращенко.

Як повідомляв Укрінформ, суд задовольнив клопотання Генпрокуратури і дав дозвіл на затримання Димінського і доставку його в суд для обрання запобіжного заходу.

Раніше Нацполіція повідомила, що Димінському, автомобіль якого в серпні цього року став учасником смертельної ДТП у Львівській області, повідомлено про підозру.

18 серпня поблизу села Ямельня у Львівській області автомобіль Димінського став учасником аварії, в результаті якої загинула 31-річна Наталія Тріла. Тоді вину за аварію взяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ. Він був узятий під варту, проте з часом суд пом'якшив запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.

Сам Димінський з 22 серпня перебуває за межами України.

Читайте також: Суд дозволив затримати Димінського - ГПУ

30 серпня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що проведена експертиза ДНК з подушок безпеки в автомобілі засвідчила, що охоронця Димінського, який узяв на себе вину за ДТП, не було за кермом в момент аварії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-