Суд дозволив затримати Димінського - ГПУ

Суд дозволив затримати Димінського - ГПУ

Укрінформ
Суд задовольнив клопотання Генпрокуратури та надав дозвіл на затримання Петра Димінського та доставку його до суду для обрання запобіжного заходу.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Суд задовольнив клопотання Генпрокуратури та надав дозвіл на затримання Димінського П.П. та доставку його до суду для обрання запобіжного заходу - тримання під вартою", - зазначила вона.

Раніше Нацполіція повідомила, що власнику ФК "Карпати" Петру Димінському, автомобіль якого у серпні цього року став учасником ДТП у Львівській області, в результаті якої загинула 31-річна Наталія Тріла, повідомлено про підозру.

Читайте також: Димінському повідомили про підозру через ДТП на Львівщині

Як повідомлялося, 18 серпня поблизу села Ямельня у Львівській області автомобіль власника ФК "Карпати" Петра Димінського став учасником аварії, в результаті якої загинула 31-річна Наталія Тріла. Тоді провину за аварію взяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ. Його було взято під варту, проте згодом суд пом'якшив запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.

Сам Димінський з 22 серпня перебуває за межами України.

30 серпня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що проведена експертиза ДНК з подушок безпеки в автомобілі засвідчила, що охоронець Димінського, який взяв на себе вину за ДТП, не був за кермом на момент аварії.

Фото: прес-служба Димінського

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-