В ГПУ спростовують інформацію, що у справі Довгого

В ГПУ спростовують інформацію, що у справі Довгого "немає складу злочину"

Укрінформ
Інформація про те, що Генеральна прокуратура більше не бачить у діях народного депутата Олеся Довгого складу злочину, не відповідає дійсності.

Про це у Facebook написав речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.

“Генпрокуратурою України було скеровано до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури суттєві зауваження до підготовленої підозри народному депутату України О.С. Довгому. У листі вказувалося про необхідність усунення ряду неточностей та помилок у тексті підозри, а сама підозра має бути доопрацьована. Вказані зауваження стосувалися передусім необхідності приведення підозри до вимог кримінально-процесуального законодавства. Жодних питань про наявність чи відсутність у діях О.С. Довгого складу злочину у листі до САП не зазначалося”, - написав Лисенко.

Він зазначив, що наразі до ГПУ дооопрацьований тест підозри Довгому не надходив.

“У цьому зв’язку будь-які заяви про те, що в Генпрокуратурі України нібито не бачать складу злочину в діях О.С. Довгого, не відповідають дійсності. Надалі просимо ЗМІ звертатися до офіційних джерел інформації і утримуватися від подання суспільству недостовірних даних”, - зазначив речник.

Читайте також: ГПУ назбирала достатньо доказів на "браслет" для Саакашвілі - Луценко

Раніше ЗМІ повідомляли, що ГПУ нібито повідомила САП листом за підписом заступника генпрокурора Анжели Стрижевської, що у справі Довгого "немає складу злочину", на якому нібито є й резолюція самого генпрокурора Юрія Луценка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-